Alla inlägg under december 2012

Av Angelica Carlsson - 15 december 2012 05:35

Ja det är man väl om man somnar i bio salongen när man kollar på Hobbit filmen?!
Är konstant trött typ och känner att min energi tynar bort. Stress var ju något jag skulle undvika men på jobbet känns det som att stress är mitt andra namn. Det har varit så mycket hela tiden! Alltid något som strular känns det som...
Igår var värsta dagen hittills. Får panik när man känner att man inte hinner och att man ska sprängas i bitar för att stressen är så enorm. Då måste man andas och det gjorde jag. Fick lugnat ner mig och det var skönt men då blev jag helt slut istället och kände att mina ben knappt ville bära mig.
Gjorde lite ärenden efter jobbet och sen skulle jag ha åkt på ett kalas men denna gången lyssnade jag på min kropp och gick och la mig istället.
För nu är det dags för jobb igen. Hoppas på att denna dagen blir lindrig och positiv! Saknar dig mamma! Allt är lättare på jobbet när du är där.
Nu blir det lite mys framför julkalendern innan jag måste åka.

Av Angelica Carlsson - 13 december 2012 18:24

Satte precis på tvn och där stod dom i vita klänningar och tända ljus!
Vi har haft lucia firande på jobbet hela dagen men har inte fått den där känslan som man fick när man gick i skolan och såg eller var med i lucia tåget. Nästan alla kunder på jobbet hade missat att det var lucia idag, är det något som har med åldern att göra? Precis som julafton? För den där känslan man hade när man var liten med pirr i magen finns ju inte längre. Speciellt inte när man jobbar på julafton som jag ska göra.
Jag avskyr verkligen att dessa underbara känslor försvinner....framför allt eftersom det har varit julen som värmt upp hela vintern. Något att längta till.
Ska försöka få tillbaka lite av dessa känslor denna julen genom att njuta och inte stressa.
Julgranen åkte upp idag. Sent för att vara mig men höll på det lite längre denna gången:-) skulle haft en äkta gran i år men efter jag fick reda på att det bor en del spindlar i granarna var jag inte sugen längre. Glad lucia på er!

Av Angelica Carlsson - 12 december 2012 05:42

Ikväll blir det bio! Ska kolla på hobbit här i Uddevalla. vi har verkligen en väldigt kass bio men har inte tid att åka till Göteborg så det får bli här. Sen kanske man vill se den på bio igen och då får det bli Göteborg :-)
Nu är det snart dags att gå upp för att jobba:-/ har en snarkandes pojkvän bredvid mig som är ledig idag, det är då det är som jobbigast att ta sig upp. När någon annan får fortsätta sova.
Kommer ca 7 pallar med varor till jobbet idag, mycket spolarvätska är beställt. Kan bli ett riktigt gympass det här. Ha en skön onsdag! Puss

Av Angelica Carlsson - 12 december 2012 05:32

Va igår på min systerdotters lucia tåg på dagis. Hon är två år och världens sötaste! Tror hon var i chock för hon vägrade lämna mitt knä:-) och krona på huvudet var inte aktuellt men finaste lucian var hon ändå! Mosters älskling <3

Av Angelica Carlsson - 11 december 2012 20:19

 

Hade lite jul firande innan mamma och hennes man och mina småbröder åkte till Malaysia. Hur mysigt som helst!

Av Angelica Carlsson - 8 december 2012 19:45

Ja det blev ju ett långt uppehåll som inte var meningen. Bara haft så mkt att göra. Ska sammanfatta veckan som varit i morgon. Nu ska jag iväg och träffa Josefine och Alexandra på stan för lite tjejhäng :-) här kommer en lite suddig bild på mig och mitt nyfärgade hår. Fick färga 2 ggr innan jag blev nöjd och det slet lite på håret tyvärr:-( men här är det iaf. Trevlig lördag på er! Puss

Av Angelica Carlsson - 1 december 2012 12:02

Vaknade av solen idag då vi har ett underbart takfönster i sovrummet. Måste verkligen skaffa något att dra för det, men man glömmer tills nästa gång det händer. Det är egentligen underbart att vakna så men inte efter att sovit knappt 5 h då jag inventerade på jobbet i natt.
Började iaf morgonen med att se julkalendern! Så himla bra! Blev som ett barn igen.

Nu äter vi frukost:-) tur att vi har Einars konditori precis utanför lägenheten, för då får man färskt bröd och nybakade lussekatter!!

Nu ska jag vila lite till innan jag måste göra mig iordning för julbordet lite senare idag. Ikväll blir det kalas!'

Presentation


Jag är en tjej med mycket i bagaget.
"vem har sagt att livet är lätt att leva" har jag fått känna på många gånger!
Jag kommer här att skriva allt mellan himmel och jord som rör mig och mitt liv.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards